Vores værdier handler grundlæggende – om at alle medarbejder yder deres bedste, og med fokus på kvalitet og ordentlighed skal vi altid mødes med en positiv energi.

Værdier

Kvalitetshåndværk.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten – det er her vi differentierer os! Vores håndværk lever altid op til den gældende lovgivning – og lidt til!

Fleksibilitet.

Vi er stolte af den store fleksibilitet, vi tilbyder vores kunder. Vores løsninger er skræddersyet til behovet.

Engagemenet.

Vi forventer et højt engagement af os selv. Kun sådan kan vi skabe de bedste relationer, de bedste løsninger og det bedste arbejdsklima! Vi deltager aktivt – og er frem for alt engagerede.

Nytænkning.

Vi har altid fokus på innovative tiltag. For at kunne levere den bedst mulige kvalitet og service, derfor satser vi på nytænkning og investerer i nyeste teknologi. Både for optimering men også af miljøhensyn.

Den gode relation.

Vi behandler andre, som vi selv ønsker at blive behandlet. Det tager år at opbygge en stærk relation, men kun få sekunder at miste den. Derfor er det en vigtig del af Dahlgaard kulturen, at du som kunde bliver mødt af glade, positive og hjælpsomme medarbejder.

CSR (Corporate Social Responsibility)

Dahlgaard Entreprise ApS vil biddrage i samfundet, som en anstændig virksomhed, der tager del i at uddanne nye fagfolk. Pt. har vi 6 lærlinge.