Ved at udføre hovedentrepriser hurtigt og professionelt, og udføre fagentrepriser inden for renovering og nybyg, vil vi være en stærk partner i byggebranchen.

Vi leverer individuelle kvalitetsløsninger, der er 100% tilpasset vores kunders behov og ønsker.

Vores målsætning er at virke som samarbejdspartner og ikke “kun” som leverandør, for derigennem at opnå et godt resultat, såvel økonomisk som kvalitetsmæssigt, inden for byggeri til glæde og gavn for alle involverede parter.

Vores vision

Vi vil være førende inden for renovering af fredet ejendomme. Vi har allerede en dybdegående viden om, sammensætningen af historiske og fredet ejendomme i det offentlige og private rum.

Vi vil opfattes som en professionel virksomhed, der tager sine relationer seriøst. Vi vil være kendt for at levere de rigtige løsninger, som tilgodeser de teknikker vores forfædre brugte.

Dahlgaard Entreprise ApS skal være kendetegnet for kvalitetsbyggeri, hvor brugertilpassede løsninger og hurtig levering er nøgleord.

Vi vil bestræbe os på at opnå visionen gennem tillidsvækkende relationer til bla. arkitekter, byggesagkyndige og bygningsinspektører, der beskæftiger sig med historiske ejendomme. En dynamisk og kvalitetsbevist medarbejderstab, som løbende opdateres indenfor, renoveringsarbejde i bevaringsværdige bygninger. Vi vil sætte fokus på relationer, fordi samarbejde og gensidig respekt er undværlige faktorer, når der skal skabes holdbare resultater.

Organisation

En afgørende faktor for os er, at ejerkredsen samtidigt er en del af ledelsen, hvilket giver en hurtig og smidig beslutningsproces.
For at opnå den nødvendige sparring udefra til ledelsen, har vi tilknyttet erfarne erhvervsledere i vor bestyrelse.

Direktion, salg/kalkulation samt administration

Selskabets direktion er sammenfaldende med anpartshaver  Martin Dahlgaard Nielsen, der samtidigt fungere som daglig leder af vores fastansatte timlønnede medarbejdere – sammen med Jesper Rasmussen der har ansvar for salg & kalkulationsafdeling. Vores aktiviteter er primært på Sjælland, og syd Sverige.

Egenproduktion

Vor egenproduktionsafdeling omfatter ca. 15 til 20 dygtige og faglærte håndværkere inden for tømrere & snedker. Det er en grundsten for os at inddrage vor egenproduktion i det enkelte projekt, hvorved der opnås et stort, fagligt ejerskab til projekterne.

Bestyrelsen

Da ejerkredsen samtidigt er en aktiv del af hverdagen i virksomheden og tillige med i bestyrelsen, har vi valgt at inddragne eksterne, erfarne erhvervsledere i vor bestyrelse, så der opnås en god sparring med input udefra.